Heei!

Skulle egentlig på cheerleading i dag, men så kommer mor inn til meg og sier '' Det e håndbal turnering i helgå, eg syns at du børde gå på håndball treningå i dag'' Så da blir det til at jeg skal på håndball trening om 2 timer :) Det er litt dumt at både håndball og cheer er på samme dag nesten til samme tid, så jeg får ikke tid til å gjøre begge deler den samme dagen. Men siden det er turnering i helga så skal jeg gå på håndballtreningen og i morgen skal jegpå cheer. Blir gøy. Men det som ikke er helt fult gøy er at jeg kanskje skal slutte på håndball viss cheer er kjekkere eller viss ikke jeg har tid til begge deler :( Men jeg skal prøve alt jeg har. For håndball og hester er liksom livet mitt. Og cheer kommer til å bli en del av det også. 

Idag har det egentlig bare vert en helt normal dag. Og været er ikke på topp.. Regn og regn av og til sol og regn igjen. Sånn er det å bo i Norge folkens. Har også en del innleveringer denne uken. Uff uff, jaja skal ikke klage mer :)  Dere får ha en suuper dag videre 
Søte voffsen miin<3

Hva skal du gjøre i dag? 


  3 kommentarer på "Tirsdag tirsdag"

Rebecka ANDA
Kor du ska gå på cheer? (:
11.09.2012, 17:41 URL: http://corum.blogg.no
SiljeLife
Orstad en plass<3
11.09.2012, 17:45 URL: http://siljelife.blogg.no
Olene
Kosa deg <33

Kommentere tilbake?
11.09.2012, 21:25 URL: http://olene456.blogg.no


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Hei! Jeg er en jente som blogger om sminke, hverdag, innkjøp, outfits og mye annet. Jeg har egen hest og holder på med håndball og cheerleading. Jeg er 14 år og kommer fra Klepp. Håper du liker bloggen.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Blogg · Produkter · Sminke · ukens spørsmål

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN


Designet er laget av Katrine.

hits