Heia:) Imorgen reiser jeg og Nina til egenescamping!! Wiii, gleder meg skam masse :)) Har nettopp blitt ferdig med å pakke. Har med pcen. Tror vell at det blir mye blogging på meg om kveldene og kanskje på dagen også. Vi skal ta masseeee bilder, hoppe masse på trampolinen, OG ikke minst bade! Uansett om det er kaldt. Årrhhh, gleder meg sååå masseee!!!!!!!! Kan ikke beskrives. Dere må avslutte sommerferien med ett  smil uansett om det ikke har vert det beste været! 16 dager til vi begynner på skolen igjen!! Helt syykt!!


 
Hei! Lenge siden sist... Jeg vil bare beklage den dårlige bloggingen i det siste. Jeg håper dere tilgir meg. Det er sommerferie er ikke like godt å huske på bloggingen. Har ikke gjort eller tatt noen bilder på grunn av vond nakke. Og Mågjørevideoen da, den har vi ikke spilt inn fordi vi har glømt den helt ut.. og nakken min er ikke så veldig god den heller. Skal prøve å redigere en film til dere uansett :) Koooss dere videre av de siste sommerferiedagene!

 

Hei dere! Sorry for dårlig blogging, skal skjerpe meg, men det har vert så fint vær i det siste på jæren. Endelig kommer sola og fin været. Har forresten kjøpt en trampoline ENDELIG! Kjøpte den på Jula og den er drit god. Andbefales sterkt. Er ikke veldig dyr 799,- (uten nett) Tror jeg. Den er 3.96 cm og er helt fantastisk størrelse på den. Klarer å gjør mye og det går lett ann å lage 2mans show på den. Tihi, jeg og Nina lagte et lite show kan du si :p I morgen blir det en veldig kos dag. Først kommer Nina til meg. Så skal vi sikkert holde på med trampolinen elns. Så skal vi chille (?) vett ikke hva vi skal gjøre, men vi skal vertfall hoppe på trampolinen og ri  :) Kos dere videre i kveld? 

Pcen klikket klarer ikke å få flere bilder innpå...


Hei! Jeg og NINA har tenkt å ha en må gjøre video.. Vi filmer litt idag og resten på fredag. På fredag skal jeg sove hos Nina så da blir vi ferdig med hele redigeringen å filmingen :) Videoen kommer på fredag. Send inn masse ting vi skal gjøre :) Gleder oss :)Hva skal vi gjøre? 


 
Heisann :) Jeg skal ha ny header og nytt design men vet ikke hvilken header, hjelp meg.

nr.1nr.2nr.3nr.4nr.5

Hvilken skal jeg ha ? 
 
Hei! Sorryy for null blogging igår men jeg og Nina sov hos Birgitte i natt. Var utrolig kjekt! Vi skypet med folk, LO, og lo og lo, hele tiden. Det var liksom party party hele natten liksom. Haha, Birgitte var kjempe trøtt og ville sove men jeg og Nina bare åkaij då.. Men så var det så sykt varmt på rommet at vi fikk ikke sove. Så var det faktisk Birgitte som var helt crazy siden hun.. jeg vet ikke jeg og Nina bare holdt på å dø av latter og klokken var jaffall 5 eller hal 6 om morgenen. Og Nina humor + Silje humor = ikke bra... Haha, crazy life. Men så endte det opp med at vi sovnet  klokken 6 eller halv 7 om morgenen. Hva har du gjort idag?
 
Heisann! Er 20 grader og Sol ute. Eller ikke, er reggen og skyer og ca 14 grader. Kjenner jeg blir drit sur vis det er sånn resten av sommerferien skal ver. Dette året kommer til å bli syykt stress med bare stygt ver og håp om at neste sommer kommer til å blii fantastisk. Vi får nå se da. Nå- sitter jeg og Sunniva og gamer sims :p Ikke noe annet å gjøre i det stygge været. kos dere i kveld da :)

stygt vær hos dere?
Hei! Jeg og Sol dipdya håret grønt, husker dere? Har ikke lagt ut bilder av det enda men jeg tenkte jeg kunne gjøre det nå. Fargen viser ikke så godt siden det var rett etter vi hadde tatt det i :)


naamm ..Hva synes du? 
Hei! Nå kommer de andre bildene av Sol og noen av meg. Håper dere koser dere med de bildene.  

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 
du e nyydelige!!

 

Hva synes du?


 
woops... har vist glemt å blogge i dag. Men sorry jeg har ikke hatt tid. Forsov meg til klokken 11 når jeg skulle stå opp klokken 10, klokken 12 gikk jeg og Julie i stallen for vi skulle ri med Toje og Sol. Vi rei sikkert i 3 tima elns.. :o Og etterpå var jeg hos Sol. Dagen gikk ganske kjapt så jeg glemte hele bloggingen.. Sorryy !! Skal gjøre det godt igjen. Planene for i morgen er vel ingenting. Kanskje løs hoppe med hestene, ikke mer enn det.

 
Haha, jeg og Sol lærte noe nytt på trampolinen. Vi går ut som på dette bilde og ner rett flatt. Haha, prooo

 

Sol:

 

 

Hva har du gjort i dag?  
Hei♥ Jeg tenkte jeg skulle vise dere de bildene jeg og Sol tok i lag. Overskriften sier jo Venner er som solen - de sprer lys og varme! og det er sant. Kommer 1 innlegg senere om de andre bildene.
Nyt bildene


 


 

 

 

 

 

 
 Et hjerte kan slå, et hjerte kan briste. En venn kan du få, en venn kan du miste. Men i mitt hjerte er du gjemt, for en venn som deg blir aldri glemt.♥ 


Hva synes du bildene? 
Du er den personen jeg alltid  kan stole på. UANSETT!! Vi har det alltid gøy og kjeder oss nesten aldri. Når vi kjeder oss prøver vi hardt å finne ut hva vi skal gjøre. Vi kommer alltid på noe. Enten om det er noe helt sprøtt eller om det er å sykle til kiwien for å kjøpe en liten ting eller bare noe helt vanlig. Som i dag da fant vi ut at vi skulle lage en video av alle dansene vi har laget. Og det gjorde vi. Men vi husket ikke absolutt alle men jaffal de fleste :) Jeg vil bare at du skal vite at jeg er her for deg uansett.

Du er den første vennen jeg fikk og den første vennen jeg ville gått til om noe er gale. Jeg kan uansett stole på deg 100000000000000000000000000000000000000% Vi har så utrolig mange gode minner. Flere skal det bli. Men det verste er at du reiser til bulgaria i 2 UKER!!!! Hvordan skal jeg klare meg her hjemme uten deg?  Det vil bli vanskelig. Kommer til å tenke på deg hver dag!! Du må kose deg kjeeeempe mye i bulgaria vennen! Jeg er kjempe glad i deg. Husk det!

Vi pleier alltid å turne eller gjøre noe helt sprøtt når vi er med hverandre. Som i dag og igår, i går tok vi dipdye i håret som var grønt. Det er jo ikke skikkelig sprøtt men jaffall litt sånn okeij<33 Og i dag så danste vi alle dansene vi har lagt (som vi husker) og skal lage film om det. Og til slutt en liten turn oppvisning :) Vi har sikkert tuuusen danser, men vi husker ikke alle. Vi har ikke bare 1000 danser men tuuuseenn minner også. Jeg husker spessielt CM. Vi syklet rundt på gården med syklene og lekte de var hester!! Miss it :-(<3

I fjor sommer var jeg med Sol og familien til Marnardal. Den uken kommer jeg aldri til å glemme!! Alle gangene jeg har sovet hos deg og du hos meg. Og er våkne til klokken er hal 5 (som i natt) Synger, latterkrampen, får kjeft for vi må være rolige, tulleringt til folk og holder på å dø av latter etterpå. Husker spesielt den dagen i fjor(?) sommer da vi ryddet HELE huset og lagte plakat der det stod : VELKOMMEN HJEM FRA JOBB. Og vi hadde laget pannekaker til middag og håpet på å få bli med på kvadrat. Jeg og Sol hadde nettopp vert på kvadrat noen dager tidligere og denne gangen var det liksom bare broren min, men vi fikk lov siden vi hadde gjort så mye bra :) Og den dagen hadde jaffal du Sol vaskedilla. Da vi kom på kvadrat var det enn sånn spray med kjøkkenspray og du fikk nesten helt anfall og ville bare bruke den å vaske, haha. God latter der :)

Jeg vil bare si at du er en fantastisk venn! Og du er serriøst en av mine ALLER beste!! Ikke bare en av de men du er DEN aller beste!! Vi har vert uenige og tullekrangle og tulleslåss men vi har ALDRI kranglet. Og jeg har kjent deg hele livet diitt og du er bare ethalvt år å en dag mindre enn meg så det vil si at jeg har kjent deg i over 13 og ett halvt år (igår) Alle de sekundene og timene og dagene jeg har vert med deg angrer jeg ikke en smuuule på at jeg har vert med deg. Du er fillen meg best!! Jeg husker den gangen jeg og deg var hjemme alene og Odin(bror min) sov hos farmor og farfar( vi bor på en gård der farmor og farfar bor) og vi hadde sminket oss fjortiser og plutselig kommer Odin springende inn til oss på badet og sier vi må verme og springe etter kalvene. Og det gjor vi, i fin kjole og alt. Haha.

VERDENS BESTE du betyr alt for meg !!  Jeg elsker deg kjempe mye Sol! OG det kan ikke beskrives, og jeg håper den dagen vi blir gamle at vi kan sitte på samme rom på samme gamlehjem og le av alle de teite og kule minnene våres. 


 Ble ikke så veldig langt, men kunne skrevet myye mer fordi du fortjener alt!! LOVE U verdens beste !! SOL :)) :** <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 


Sol og Megretards have more fun, you know<3 ;*


 
Hei! Jeg og Sol trenger noen tips til hva vi kan gjøre. Vi sitter bare her på hver sin pc.. HJELP oss ! <33 Bettyrr myye om dere hjelper oss, med bare noen forslag.

 


 
Hei! Siden klokken er over 12 så blir det jo gårsdagens antrekk :)
Hva syns du ?
Heisann! Nå stikker jeg og Sol ut og tar bilder til header :)) SNAKKESahaha<3


Heisann! Nå har Sol endelig kommet. Nå skal vi snart sykkle opp til kiwien for å kjøpe noe godt til i kveld :) Snakkeess<3God morgen♥ Har nettopp vert i dysjen. Nå venter jeg bare på at Sol skal komme. Ser litt ut som om det skal bli fint vær og varmt i dag :) Håper det. Det kommer mange innlegg i løpet av dagen i dag. Har ikke sett Sol på over 2 uker, tror jeg. Har kjøpt en gal fine gave til hun. Lett hatt den selv liksom :p Vedder på at vi kommer til å få latterkrampe flere ganger til dagen i dag. Jaffal om kvelden. Ikke bra... Haha, en kveld når vi hadde bestemt oss for å sove så hørte jeg plutselig ett kjempe stort dunk selfølgelig var det Sol som heiv seg ned fra sengen rett i veggen. Sånn holdt hun på mange ganger imens jeg holdt på å dø av latter. Når jeg og Sol er overtrøtte gjør vi ting som er helt galnee. Men det som er mest oss to er at når vi er overtrøtte så får vi latterkrampa, hele tiden. Jaffal viss vi skal legge oss og vi ligger i sengen og ingen sier ett ord, plutselig begynner bare begge å le! Hahaha, vi har akkuratt den samme humoren ;) HER ER BLOGGEN TIL SOL. 
Kosa dere i dag da
Gammalt bilde!

Har du og din bestevenn det sånn også?
 
Hei! I dag syklet jeg, Marion og Julie til kiwien for å kjøpe ting som vi tregte til den der drikken eller desseren vi skulle lage. Den var serriøs knall god. Andbefales!! Du trenger bare: jordbær, vaniljeis, sjokoladesaus, kremtopp elns, egg og sukker, med egget og sukker lage du eggedosis. Så tar du bare alt oppi enn kopp.

Så det godt ut?
Hei! Skulle egentlig svare på spørsmålsrunden i går kveld, men nette var nede så jeg fikk ikke blogge.

Nina
Hvem liker du?
Deler ikke det med hvem som helst.

Margit :*
Hva syns du om meg?
Jeg syns du er veldig snill og pen.

Sol<3

Anbefale du bloggen min ?
Ja, noe så syykt! Alle burde ta enn titt på den!!! HER

Ke blogga lese du?
Jeg leser l0ve.blogg.no, c0cac0la.blogg.no, julieliiife.blogg.no, birgitteboree.blogg.no, auroramohn.blogg.no, eirinej.blogg.no og noen andre.

Lige du nogen ?
litt.

Beste av min å julie sin blogg?? xD <33
Begge :p

Yndlingsfarge?
Babyrosa 

Yndlingskjendis ?
ee... taylor swift (?)

Finaste sang ?
Bytryne xD

Bestevenn (1) ?
Sool :))<333 loveu :*

Yndlingssko?
kawasaki

Yndlingsmat ?
taco eller lasange eller pizza :p

Ke du ska imåråå ? xD <33
 Jeg skal verme deg å litt sånn, åsså skal du sove hos meg. KOOOSS<33

Hilda

Hvorfor startet du å blogge?  
Fordi jeg syns det er veldig kjekt. Jeg tar mange bilder og her er en plass jeg kan dele bilder og skrive om min hverdag. 
Hva synes du om svarene?
 
Hei! Nå holder jeg på å steller meg til vi skal ut å spise og bowle. Gleder meg. Har nettopp lagt noe sånn jordbær, krem, sjokoladesaus, is, eggedosis med Marion og Julie. Var utrolig kos. Har hatt en flott bursdag til nå :) Håper den blir bedre.  Kos dere i kveld :) 
Wii,  14 år i dag ♥♥ 

Hei! Nå er jeg hjemme. Kjenner det er utrolig herlig å komme hjem også. Sliten etter så mye reising over alt. Har nettopp vært ute å ridd med Julie. Kjempe kjekt. Har savnet å sidde på hesteryggen igjen. Vi hadde også en liten fotoshoot. Kommer bilder senere. Har ikke lastet de opp enda. Svarene på spørsmålsrunden kommer senere ikveld :) 
Hva har du gjort i dag? 
 
Hei! Internettet her på hytta er utrolig sent. Kan vær jeg ikke svarer på spørsmålsrunden ikveld men såfall i morgen. Vi skal hjem i morgen så da er det mye bedre nett og går mye fortere :) Da jeg kommer hjem blir det mye mer blogging. Wi, bare 2 dager igjen til jeg fyller året. Gleder meg skikkelig. Skal på bowling og resturang med familien på onsdag. Blir kos :)

 
Hei! Nå har vi ankommet hytta til tanten min. Vil bare si at jeg har skaffet meg minnekort til kamera :) Nå blir det bilder. Men jeg tenkte jeg er jo veldig ny på denne bloggen så jeg tenkte at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Send inn masse spørsmål. Kjapp dere, er ikke lenge igjen nå. Svarer i kveld (viss det er masse spørsmål)  

Spørsmål?

 
Heei! Jeg vet ikke kortid vi reiser til byen men tror det ikke er lenge til. Jeg vil bare si tusen takk til alle mine lesere. Dere har gjort som jeg har komt på 2 plass i klepp kommune :) Og dette er bare itte 1 dag :)
Jeg er så utrolig glad! Dere er de beste. Men jeg trenger litt hjelp, hva vil dere at jeg skal blogge om videre si jeg har ikke så mye å blogge om. Husk jeg er ikke hjemme. Dere bestemmer hva jeg skal blogge om. Dere er mine lesere dere skal  bestemme hva dere skal lese på denne bloggen. Skriv i kommentarfeltet  hva jeg kan blogge om. Tusen takk til alle som leser min blogg :)

 
 

Hva vil dere lese her på bloggen?  
Åharremiin.. Var nettopp en kjempe stor edderkopp på rommet. Er livredd for at det er en til. Har ikke så mye å blogge om akkuratt nå. Ligger bare å slaper av med pcen i fanget og er på facebook å snakker med Sol og Julie. Kan ver det blir litt sen blogging i morgen.. men vi skal jo til byen også skal vi kanskje ut i båten å fiske. Og vi skal jo til Moi til tanten og onkelen min etterpå. Blir kanskje litt blogging fra morgenen og kanskje litt på kvelden. Jeg har ikke peiling. Kanskje det kommer ett innlegg midt på dagen også. Fyll med :) God natt!Er du livredd edderkopper?


Hei! Igår så jeg denne filmen. Jeg skal si den rørte meg veldig mye. Holdt på å grine flere ganger. Jeg andbefaler alle å se denne. Jeg så den fordi EIRINEJ hadde andbefalt den. Jeg har hatt så mye å tenke på etter jeg har sitt den. Det er en kjempe kjekk film med lære i. Faktisk den beste filmen jeg har sett. Jeg syns dere bør ta dere tid til å se denne filmen

Har du sett denne filmen før?
Hei! Si denne bloggen er ny og jeg har fått noen nye lesere tenkte jeg at jeg kunne si 10 ting dere kanskje ikke viste om meg :)

Jeg hadde aldri klart meg uten dyr. Viss du er lei deg eller har noe du vil si til bare 1 som du kan stole på kan du si det til noen dyr. De sier aldri en hemmelighet videre til noen. Dyr er trygge og du kan stole på de 100%

Jeg har en hest. Hesten min heter Eddy og er verdensbeste! Han er helt herlig. Du kan stole på han 1000% Han er super flink i sprang og dressur. Han er blanding av varmblods og kaldblods. Han er vallak. VERDENS BESTE I VERDEN. loveu ;*
Jeg har verdensbeste venner. Vennene mine betyr mesten alt for meg. De er her for å støtte meg 100% Vi ler og koser osse alle like mye, glaidere;*

Julie og meg

Meg og Sol

Nina og meg

Elisabeth og meg

Meg og Birgitte

meg og Sunniva

Jeg kan ver VELDIG sjenert. Det er noe jeg HATER virkelig. Jeg er av og til kjempe sjenert. Jeg prøver å ikke ver det. Før var jeg mye mer sjenert enn det jeg er nå.

Jeg fikk 4,2 i snitt. Jeg ble veldig glad egentlig. I fjor fikk jeg 4,3 så jeg har synket litt, men jeg var nesten sikker på at jeg skulle få mye dårligere.

Jeg fikk 5er på mattetentamen. Å da jeg så 5 tallet på mattetentamenen min ble jeg så syykt glad. Det reddet hele snittet mitt. Jeg hadde fått en 2-, 3+, 4 og noe til (?) også fik jeg 5er på tentamen og 5er i standpunkt i matte.

Jeg  har ALDRI kranglet med Sol Emilie.  Vi har kjent hverandre i ca 13 og et halvt år. Altså hele året. Men Sol er ett halvt år mindre enn meg. Og hun begynner i 8ene og jeg begynner i 9ene. Sol Emilie er den vennen jeg har kjent lengst. Og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg kjenner hun. På grunn av foreldrene våre så er vi bestevenner. TAKK TIL MOR OG ANNETTE :))Jeg ELSKER smootihe. Jeg og Sol har VERDENS BESTE smoothie oppskrift.

Jeg blir HYPER av jordbær. Nesten hver gang jeg spiser jordbær blir jeg hyper. Noen ganger litt, noen andre ganger MYE!

Jeg er mørkredd. Ja det er faktisk sant. Viss det er mørkt ute og du ser bare litt føler jeg at det kommer noen bak meg. Jeg begynner å løpe så fort jeg kan inn i huset. Haha, eller viss jeg skal gå hjem fra en venninne når det er mørkt ute innbiller jeg meg at det er en mann som kommer etter meg for å ta meg elns. Men jeg går ut når det er mørkt ute fordeom :)

Noe dere ikke viste fra før?Heisann! For en stund siden var jeg med SOL. Vi lagte denne traileren bare for tull siden vi kjeda osse. Haha, fant den i går.

Vi har nettopp vært ute med båten igjen men da reiste vi alle 8 i en liten båt, haha var litt usikker om den kom til å sunke, men det gikk fint. Vi tok båten å kjørte bort til jokerbutikken. Desverre var det ikke noen minnekort der.. Men i morgen skal vi i byen, og der MÅ det bare ver minnekort. Men jaja, sånn er det. I morgen reiser vi til Moi og skal ver der 1-2 dager. Gleder meg. Men blir litt dumt at vi reiser her i fra. Er så kjekt å fint her. Kjenner jeg begynner å savne alle hjemme, venner, dyr og alt. Og det beste jeg fyller åre på ONSDAG!! <33 Wiii:* Og Sol skal sove hos meg en gang enten onsdag eller torsdag. ( Da blir det header) :) Nå skal vi snart spise, Ha en god dag :)

Loveu sol<3 ;*

Hei! Som dere sikkert har fått med dere så er jeg i Mandal. Er fillen meg gaal fint her. Ååh, smelter. Er forresten ganske godt nett her så det blir lettere å blogge. Bildene er lagt inn på pcen før minnekortet ble ødelagt. Så her er det hvertfall bilder :)
Dere får kose dere videre i sola :)Fantastisk utsikt fra terrassen.


haha, fine føtter liksom..


Elsker bare de sørlandske trappene!

Har du vert i Mandal før?
Hei! Har nettopp kommet inn etter å hatt våre på båttur. Haha, fikk kjøre selv. Vi fisket og gjett hva,vi fikk ikke fisk i det hele tatt, ikke ett napp. Men skal ut senere i dag. Og selfølgelig har flinke meg klart å ødelegge minnekortet til kamera... Viss vi skal på jokeren  idag skal jeg se om det er minnekort. Viss ikke så skal vi til byen i morgen så da skal jeg kjøpe minnekort uansett. Blir kanskje litt gamle bilder og webkamera bilder. Blir hvertfall bilder :) Er litt kaldt ute på grunn av vinden. Kos dere i sommerferien, nyt godværet
Hei! Jeg er en jente som blogger om sminke, hverdag, innkjøp, outfits og mye annet. Jeg har egen hest og holder på med håndball og cheerleading. Jeg er 14 år og kommer fra Klepp. Håper du liker bloggen.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits