Hei!!

Tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde. Så er det noe dere lurer på eller bare vil vite så skriv spørsmålet i kommentarfeltet. 
Spørsmål?<3
 
Heiia alle sammen!

Har nettopp gått gjennom litt forskjellige nettsider som selger cheer ting/ klær. Her er det jeg har mest lyst på 

 


Hva synes du om tingene?
Hei! 

Slenger inn ett kjapt innlegg før jeg stikker på trening. Har vert en lang skoledag fra 08.00 til 14.00. Fikk gjort litt lekser så hadde bare engelsk igjen. Kommer forresten kanskje cheer wants senere i kveld. Må se kortid jeg kommer hjem. Da stakk jeg på håndball trening. 

 


// sorry måtte bare ta webkameraet fordi har ikke tid til å laste op bildene på pcen nå.. 


Hei!!

Er i himmelen akkuratt nå! Jeg og Kristine skal begynne på cheerleading!! Wii, som jeg gleder meg. Vi vet enda ikke når det begynner men vi får vite det litt senere. Blir jo veldig bra å tøye ut skikkelig å jobbe hardt!! Og si jeg går på håndball, har hest og skal begynne på cheer så kan det vær jeg må droppe en av delene.. Trur nokk det blir håndball, men vi får se da. Holder på å se igjennom cheer klær. Sykt mye kult jeg har lyst på. Kan lage cheer wants en gang. 

 

 

 

 

 

//De to øverste bildene er tatt fra google.no og resten er fra www.l0ve.blogg.no

Går du på Cheerleading? 
Heiia!!

Siden skolen har nettopp begynt å sånt har jeg ikke så mye å blogge om. Så nå har DU sjansen til å bestemme hva jeg skal blogge om. Kom inn med forslag og kanskje DITT forslag tar jeg opp og blogger om :) Så hva skal jeg blogge om?
 
Hei! Endelig helg!! Føler at jeg har vert klar til helg lenge nå. Blir snart taco og fredags kos med familien snart, også får vi se hva jeg skal gjøre resten av helgen. Var egentlig planen om at jeg, Christine, Ida og kanskje Maren skulle på bowling også kanskje såve sjå Ida, men det ble det ikke noe av. Har ryddet rommet og endelig er det veldig herlig å ver på rommet. Ti-hi <3 Kos dere i kveld<3 

 


Hva synes du om bildene? 
Hei! Har vert veldig dårlig blogging i det siste.. JEg beklager veldig mye, meen nå som det er skole og alt er det ikke så mye som sjer. Så jeg tenkte å ta en liten blogg pause til bloggelysten er helt på topp. Har vert veldig lite i det siste. KAn vær jeg slenger med ett lite innlegg av og til. Og PLUTSELIG er jeg tilbake :) <3See yaah<3
 
Heisann! Har ikke hatt så mye tid i det siste, i dag har jeg vært ute å ridd, lekser og vært med Birgitte. Så det blir en liten sen blogging. Men uansett, i dag begynner de fleste på skolen, men vi måtte begynne på torsdag. Kjenner det var litt herlig å begynne på torsdag siden da slipper vi å gå på skolen en hel uke rett etter sommerferien. Men nå er det rett tilbake på lekser og alt sånn. Har heldigsvis ikke så mye lekser, enda. Håper det ikke blir så mye mer. Men nå tror jeg at jeg tar kvelden. God natt


Gammalt bilde

FORESTEN NINA HAR BURSDAG I DAG!!! VIL GRATULERA HENNE SÅ MASSE MED DAGEN!! <3
<3<3


 
Haha, så flink til å lage overskrift liksom.. eller ikke. Men i går kveld så var jeg, Birgitte og Åshild på nattåpent. Var utrolig kjekt, trefte mange kjente venner og mange ikke så fylt kjente venner. Tivoliet var ikke det kjekkeste men greit nokk. Vi var mest på jærhagen og gikk litt rundt forbi. Etter på stakk vi hjem til Birgitte og koste oss. Så ble det til at vi sov der. Har vært så sykt slapp i hele dag. Kanskje fordi vi skypet litt langt ut på kvelden med folk? Nå- sitter jeg hos farmor og farfar og slapper av. -Kos dere videre i kveld<3

Kommer bilder av nattåpent senere.

Sorry for små bilder. Vet ikke hva som sjedde..Hva synes du om bildene?  

Ops, dette innlegget skulle bli postet i dag tidlig.


Hei! Ble ferdig med å stelle meg for ca 1 halvtime siden. Godt å vær godt i gang fra morningen. Jeg tenkte å vise dere innkjøpene fra i går.

Armband fra bikbok


Parafyme fra SparkjøpRing fra Bikbok


Smykke fra Bikbok


Singlet fra bikbok

 
Hei! Akkuratt nå sitter jeg og fikser neglene til skolen. Prøver på fransk manikyr, reslutatet håper jeg blir bra da. Si jeg har så mye å gjøre akkuratt nå så kan jeg ikke ta bilde av innkjøpene men jeg skal prøve å få gjort det så fort som mulig. Kanskje i helga. Så er det jo skole i morgen. Hvor har alle feridagene blitt av? Har hatt en fantastisk slutt på sommerferien hvertfall. Blir litt godt å komme meg opp tidligt om morgene. Er alltid så trøtt om dagene si jeg står så sent opp :p I morgen skal vi ha mat og helse så det blir jo en liten fin start på skoleåret. Håper dere får en fin første skoledag i morgen. 

ser  litt av innkjøpene på bildet. (Smykket og singleten)


 
Heei! Skal snart reise til m44 med Elisabeth! Gleder meg! Har ikke sett hun på kjempe lenge. Skolen begynner jo imorgen så jeg skal handle litt småting. Kommer innkjøp ikveld. Nyt den siste feriedagen:) 
Heiiaa! Zaneta har tydligvis ikke blogget.. Sikkert glemt det av eller noe sånt. Men anyway, jeg er tilbake:)) Har hatt en heelt fantastisk uke. Kjempe gøy. Kommer bilder senere. Nå skal jeg rydde huset og sånt.  

Kjøp jærbladet i dag og se bakerst på bladet! Det er fra rideleiren :)Heia! Dette blir siste innlegg fra meg før neste uke :) Zaneta kommer til å blogge litt så,  følg med :)


 Kristine ville at jeg skulle lage ett innlegg om hun og det ville jeg. Kristine er ei helt fantastisk jente. Jeg har ikke hatt så veldig mye kontakt med hun før nå! Jeg og Kristine snakker mye på snapchat ogsånt. Jaffal hverdag nesten. Kristine er ei jente du blir fort kjent med! Hun er alltid positiv og glad. Jeg kjenner henne ikke så veeldig godt, men jeg har blitt mye bedre kjent med na på disse ukene. Første gang jeg traff Kristine var i selskapet til Sunniva og jeg. Jeg snakte ikke så mye med na, visste ikke egentlig hvem hun var. Men nå så har vi bare blitt myyee bedre kjent! Og på denne korte tiden har jeg bare blitt mer og mer glad i deg! <3 Du skal vite Kristine at jeg er kjempe glad i deg!!<3 Og ikke er du bare kjempe snill, men utrolig pen! Elsker utsenet ditt<33 Glad i deg Kristine jm<3

 
Syykt fine!! <3

 


Smile and Be happy.
God morgen! I går kveld redigerte jeg en video. Camping livet til meg Nina i egenes. Haha, håper dere liker den :)

Trykk på hjulet å velg 720p. Da får du bedre kvalitet.

 Likte du  videoen?
Heei♥ Har nettopp vert ute å solt meg. Heerligt vær her♥ Men det blåste litt så det var litt kaldt, men men. Senere i dag må jeg pakke til rideleiren. Wii, gleder meg. Har forresten skaffet meg en gjesteblogger!! Zaneta!!♥ Hun er en kjempe flink blogger. Hun har blogg selv og den heter : Zanetalife.blogg.no TA EN TITT
Her kommer svarene på spørsmålsrunden.

ke syns du om meg (Christine)?
Du er ei kjempe fine å snille jenta. Du er helt fantastisk. Lett å bli kjent med og masse annet.<3

dei narmaste vennane dine ?
Sol, Nina og Sunniva og kanskje Birgitte<3
1 bestevenn?
SOL!<3
lige du å blogga?
jepp.
keffor begynte du og blogga ?
Fordi jeg ville prøve å blogge så derfor startet jeg.
utsene mitt frå 1-10
1000!
utsenet ditt frå 1-10
4
kan du stola på meg ?
ja<3
ke er eg for deg ?
Kjempe gode venn eller bestevenn<3
lige du nogen  
Ja, litt<3

kan du lage en video av hvordan du sminker å lager håret ditt?
Det kan jeg sikkert.
dine 3 bestevenninner?
Sol, Nina, Sunniva<3
yndlingsanntrekk?
Vett ikke :p
har du farget håret ditt?
Nei, men jeg har stript det.
hvilke blogger leser du?
C0cac0la.blogg.no, L0ve.blogg.no , tcmn.blogg.no, julieliiife.blogg.no , zanetalife.blogg.no og noen til.
har du planer om å komme opp på topplisten i norge?
Det hadde vert kjekt, men jeg har ikke ett mål om det enda :)
rir du hver dag?
nesten.
hva heter hesten din?
Eddy.
hvilken rase er han?
blanding av varmblods og kaldblods.
høyeste du har hopt med hesten?  
1.10 elle 1.15. 

hva syntes du om meg (Kristine vigre) ? :)
Du er ei nyydelige jenta. Blir fort kjent med og fort glad i. Du er kjeempe fine og kjempe snille! <33
hvor mangen hester ha du ?
1:)
hva sminke bruker du ? :)  
Kan lage ett innlegg om det :))

lige du gullerod?
Jepp, det e knall godt :))<3
he du hatt rosa hår før?
Rosa striper har eg hatt :))
lige du brunost?  
Ikke så mye, men kanskje litt :))Hva synes du om svarene? :-)
 
Heeiiaa! Da har jeg endelig fått nytt design å header. Jeg syns det er veldig fint. Men enkelt. Men det får gå for denne gang. MINNER OM SPØRSMÅLSRUNDE I INNLEGGET NEDE!

Hva synes dere?


 
God morgen♥ Har tenkt å ha en spørsmålsrunde på bloggen. Svarer i dag/kveld. Skal forresten ha vårs egen rideleir i morgen til Tirsdag. Så jeg trur ikke det blir blogging før tirsdag. Men skal se om jeg klarer å finne en gjesteblogger :) Kos dere

Send inn masse spørsmål
 

 
Heei!! På Lørdag sov Nina hos meg. Vi gamet Sims i ca 6 timer :oo Haha, vi ble hekta kan du si. Men jeg vil beklage den fårlige bloggingen men vil nyte de siste dagene som er igjen av sommerferien <3

På lørdag så kom hunden min Maximus inn på rommet imens Nina og jeg holdt på å spele sims. Han ville selfølgelig ha litt koss og oppmerksomhet så det fikk han da.
Hadde forresten en herlig frokost i dag:)Hva har dere gjort i dag? 
Heisann! Jeg er  lei meg for at jeg ikke blogget imens vi var i flekkefjord.. Men hadde faktisk ikke tid. Det var ikke det beste været men kjekt var det! Jeg og Nina badet hver dag utenom i dag. Si vi måtte tidligt hjem. Og selfølgelig da vi skal hjem så er det varmt og sol og fint vær... Er heldigvis det hjemme også. Vi hopte på trampolinene hele tiden nesten. Men det sjedde så utrolig masse rart og morsomt når vi var der nede. Først var vi på lekeplassen og disset på dissene plutselig så røyk halve dissen.. Hahah!

 

OG det sjedde myyee annett, men orker ikke å skrive alt på bloggen :p Sorryy! Viser heller bilder fra de 3 siste dagene :)Nina så vente på toge.
haha..


Torsdag:
SØNDAG:


På vei hjem..


Savne flekkefjord allerede!

Hva synes du om bildene?Hei! Jeg er en jente som blogger om sminke, hverdag, innkjøp, outfits og mye annet. Jeg har egen hest og holder på med håndball og cheerleading. Jeg er 14 år og kommer fra Klepp. Håper du liker bloggen.

Legg meg til som venn


ARKIV

· August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Blogg

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits