HEEI!! jeg har byttett blogg til www.m0nn.blogg.no Håper dere vil følge meg videre :)) DERE ER SUPREE!! <3 Da er det forresten jeg og Nina som har bloggen.

 

Skal du følge meg videre? 
Hei! Mange som sier at jeg skal fortsette og da tenkte jeg at jeg skulle det. Men har tenkt å bytte blogg. Eller å forandre på navnet da. Enten Siljesd.blogg.no eller m0nn.blogg.no. Ikke spør hvorfor m0nn liksom, men dårlig fantasi her. Hva synes dere jeg skal ha? 

I helga- har jeg vert med på en håndball cup. Sinnsykt kjekt. Hadde ikke med kameraet så det blir ikke bilder fra der, men tok litt bilder da jeg kom hjem i går. Vi kom til kvartfinalen og tapte den.. Men men sånn går det. Gleder meg veldig til helgen for da blir det første seriekamp :-)) Weeij. God natt folkens.


sliten+kamp=kosedress
love å vær litt fjortis og ;-)

Hva skal jeg hete på den nyebloggen? Siljesd.blogg.no eller m0nn.blogg.no??

Dere får beskjed da jeg bytter navn /blogg! KOMMER FORTSATT TIL Å BLOGGE PÅ BLOGG.NO
 
Heei! Jeg har ikke så kjempe mye tid til å blogge lengre. Og jeg har ikke så mye lesere nå lengre. Så jeg vurderer å slutte for en liten stund. Så jeg spør dere, skal jeg slutte elle fortsette? 


Uten sminke å greier.

Slutte eller fortsette??
 
Hei! Da skal jeg snart på cheer, men før det så har jeg lagt ut en video til dere. Jeg og Sol lagte den rett før rideleiren. Haha! 

 Hva synes du?

Heei!

Skulle egentlig på cheerleading i dag, men så kommer mor inn til meg og sier '' Det e håndbal turnering i helgå, eg syns at du børde gå på håndball treningå i dag'' Så da blir det til at jeg skal på håndball trening om 2 timer :) Det er litt dumt at både håndball og cheer er på samme dag nesten til samme tid, så jeg får ikke tid til å gjøre begge deler den samme dagen. Men siden det er turnering i helga så skal jeg gå på håndballtreningen og i morgen skal jegpå cheer. Blir gøy. Men det som ikke er helt fult gøy er at jeg kanskje skal slutte på håndball viss cheer er kjekkere eller viss ikke jeg har tid til begge deler :( Men jeg skal prøve alt jeg har. For håndball og hester er liksom livet mitt. Og cheer kommer til å bli en del av det også. 

Idag har det egentlig bare vert en helt normal dag. Og været er ikke på topp.. Regn og regn av og til sol og regn igjen. Sånn er det å bo i Norge folkens. Har også en del innleveringer denne uken. Uff uff, jaja skal ikke klage mer :)  Dere får ha en suuper dag videre 
Søte voffsen miin<3

Hva skal du gjøre i dag? 
Vis du var en hindu, hadde du då spist bacon? Eller viss du var fra Russland, Hadde du da spist en hest??? :) 
 
Ke i alle dage? 

Hva liker du å gjøre uten om å blogge?  
Spille håndball, verme venner, ri og cheer.

Hvor er den toppen du har på deg på bildet fra??


H&M:) 

Er du å sol i slekt? 

Nei, men hun er akkuratt som en søster for meg<3


Ble litt lite men jaja.

Noe du lurer på til neste gang?
 
Heeia! 

Har ikke blogget i helgen, men det er pågrunn av at moren og faren min giftet seg i går så jeg haar ikke fått tid. Var selfølgelig en kjempe kjekk kveld :-D Sol kom litt senere og vi lærte å danse sving. Haha, kjempe kjekt. Dancing queens lizzom.      Men- idag startet jeg og Sol dagen med å våkne klokken halv 1. Jaja, men sånn var det. Men jaffal vi stelte oss og gikk ut og tok noe bilder og hopte litt på trampolinen. 


woow, kule liksom.
proo

Harreemiin Sol!! Du e skaaam fine!!

Dovendyr.


Apekatt.
Elske deg<3Hva synes du om bildene?
 
Hei!!

Blir ett lite og kjapt innlegg før jeg begynner på lekser og alt mulig annet. Skal nemlig gjøre lekser, rydde rommet, ri og lage kake til verdens beste klasse. Blir sjokolade kake, men det får gå fint. Så blir det kvadrat med Maren i morgen. Wii, gleder meg. Men nå må jeg stikke sånn jeg kan bli ferdig med alt jeg skal gjøre før solen går ned og natten kommer frem. ;)


øø, gammalt bilde.
 
Heei!


Er så syykt glad nå. Fikk 6er på danseting på skolen. Var kjempe kjekt. Men nå må jeg gjøre lekser og så er det håndball trening :D


dU SKA I DAG?
 Hei!

Skal snart reise, men slenger med ett innlegg første. Jeg skal begynne med ukens spørsmål. Så sleng inn noen spørsmål. Så får dere svar hver søndag ca. Men nå må jeg gå. BLOGGES!Har med kameraet.

Spørsmål??
 
Hei!

Senere i dag skal jeg, Birgitte, Christine og Kristine på bowling. Gleder meg :-) Lenge siden jeg har bowla nå. Tror jeg skal gå å bake en kake nå, så vi blogges senere. MINNER OM LINKERUNDEN 1 INNLEGG NEDENFOR.

 
Hei! Da tenkte jeg at jeg også kunne ha en linkerunde. Lim inn linken til bloggen din i kommentarfeltet. Velger ut 3-4 blogger. Kanskje det blir DEG jeg linker.


 
Heeia!!


Har endelig spilt inn å redigert spørsmålsrunden. Var litt stress da jeg hadde filmet 20 minutter så det var en del å gå gjennom. Nå sitter jeg og Sol å spiller sims :p Haha, gamere forever liksom. Men fant ut at det var enda ett hull i madrassen min som jeg pleier av og til ha i sengen. Den er sånn stor oppblåsbare dobbelmadrass. Men jaffal vi lappet hullet, men det er sikkert enda ett til hul fordi luften går enda ut. God natt folkens


Hva syns du om svarene?
Hei! Jeg er en jente som blogger om sminke, hverdag, innkjøp, outfits og mye annet. Jeg har egen hest og holder på med håndball og cheerleading. Jeg er 14 år og kommer fra Klepp. Håper du liker bloggen.

Legg meg til som venn


ARKIV

· September 2012 · August 2012 · Juli 2012


KATEGORIER

· Blogg · Produkter · Sminke · ukens spørsmål

LINKER

· blogg.no · Få din egen blogg!

DESIGN

Designet er laget av Katrine.

hits